Diary Of A Product Junkie : Celebrating 2nd Blog Anniversary!

GIVEAWAY AGAIN!

First. I want to say Happy 2nd Anniversary for Mba Phanie Blog 😉

Oh iyaa , Mba Phanie lagi ngadain Giveaway loooohh di blognya Diary Of A Product Junkie ! Cekidot aja deh blognya biar lebih jelas 🙂

Now, i will for surely joined her giveaway. The prize is make like a dreamer , i waaaaant all of thise 1st prize. I wish.
Mba Phanie juga punya Youtube loohh ada Tutorial make up , skincare tips and review product juga. kece abis kalo udah ngasih tips dan review.Gak salah kalo banyak banget yang suka sama blog dan youtubenya 🙂

Kalo mau ikutan giveaway buruan deeh sebelum 31 oktober 2012 🙂

Saya udah join. Kamu ? 😉

xoxo

princess

Advertisements
This entry was published on October 24, 2012 at 12:27 am. It’s filed under Giveaway and tagged , . Bookmark the permalink. Follow any comments here with the RSS feed for this post.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: